Corrugated Benelux Association > Golfkarton favoriet

 

Liefst golfkarton! Dat is kiezen voor rendement op alle vlakken
  • Beschermt producten tegen schade en bederf (en voorkomt voedselverspilling)
  • Hygiënisch: elke doos is nieuw en schoon (beschermt dus de gebruiker)
  • Duurzaam: gemaakt van grondstoffen uit hernieuwbare bron, 100% recyclebaar, met een gesloten kringloop
  • Flexibel: vorm en formaat perfect passend te maken voor elk product
  • Gemakkelijk in gebruik:  in- en uitvouwen, openen, afsluiten, afvoeren na gebruik
  • Veilig in handling: licht van gewicht, sterk, stabiel
  • Perfect stapelbaar (en dus ruimtebesparend)
  • Uitstekende informatiedrager: bedrukbaar en identificeerbaar
  • Creatief en aantrekkelijk: in alle kleuren, formaten en vormen leverbaar
  • Uitstekend geschikt om rechtstreeks met afnemer/consument te communiceren: verkoopt het verpakte product

Golfkarton bestaat uit één of meerdere lagen gegolfd papier. Met één of meer lagen vlak, sterk papier krijgen deze lagen (‘liners’) een bepaalde stijfheid of sterkte.

Met golfkartonverpakkingen beschermt u producten tijdens opslag en transport, reduceert u logistieke en handlingkosten en heeft u er een extra marketing instrument bij. Bovendien is golfkarton duurzaam, het is 100% recyclebaar en gemaakt van grondstoffen uit hernieuwbare bron. Tenslotte is het veilig en hygiënisch. De producenten van golfkarton  adviseren en denken graag mee over verpakkingsoplossingen voor uw producten en diensten.


Veelzijdig
Golfkarton is duurzaam, rendabel, praktisch, hygiënisch, aantrekkelijk en betrouwbaar. Het voegt zich soepel naar de eisen en de vorm van het te verpakken product. De mogelijkheden voor verpakkingsontwerpers op het gebied van soorten, kwaliteiten, vormen, afmetingen en bedrukkingen van golfkarton zijn bijna onbegrensd. Tijdens transport en opslag biedt golfkarton optimale bescherming. Tegelijkertijd is het licht in gewicht. Daarom is golfkarton verreweg de meest gebruikte transportverpakking.

Veelsoortig
Producten zijn er in alle soorten en maten, zo ook golfkartonverpakkingen. Van eenvoudige, via prachtig bedrukte dozen tot en met displays en shelf ready verpakkingen voor in de schappen van de supermarkt. Zware of volumineuze producten zijn goed af met "heavy duty" golfkartonverpakkingen. Ook voor vervoer van gevaarlijke stoffen is golfkarton vaak de beste, veiligste oplossing. En webwinkels versturen online aangekochte producten veilig en duurzaam naar het bezorgadres.

Veelkleurig
Golfkarton is uitstekend en meerkleurig te bedrukken. De inketen zijn meestal op waterbasis en dus duurzaam. Een duidelijk attractief bedrukte verpakking ondersteunt communicatie over het verpakte product met logistieke dienstverleners, retailbedrijven en de consument. Vooral shelf ready verpakkingen vergroten (merk)herkenbaarheid, vindbaarheid en marketing van producten in magazijnen en het schap van de supermarkt.  

Liefst golfkarton!
Zeker als het erop aan komt...(filmpje)

Ook een autofabrikant wordt op maat bediend..(filmpje)

Meer weten?

Ga naar Corrugated of Course (speciale website van onze Europese koepelorganisatie FEFCO), bekijk goede voorbeelden van de voordelen van golfkarton en laat u inspireren.